Виж Основната сцена на Spirit of Burgas 2011

Pinterest LinkedIn +

На Централния плаж в Бургас с трескави темпове се издига фестивалното градче за четвъртото поред издание на Spirit of Burgas. Основната сцена е с височина 17 метра и 37 метра дължина, с 220kw звук и осветление.

Тази година билети на място ще се продават на двойно повече каси. Чуждестранни фенове се очакват главно от Англия и Русия.
Хора в инвалидни колички ще бъдат допускани на Spirit of Burgas 2011 без билет. Във фестивалната зона за тях ще бъде отделена специална платформа с директен изглед към Основната сцена.

Медицински пункт ще бъде на разположение на посетителите на фестивалния къмпинг 24 часа в денонощието. Допълнителни медицински екипи ще са в готовност да реагират при нужда - от 18:00 до 06:00 часа. В готовност ще бъде и бургаската Бърза помощ.

Улиците "Цар Симеон" и "Зора" ще бъдат освободени от автомобили за по-лесното преминаване на противопожарни коли и спешна помощ.

Полицаи от различни звена ще охраняват събитието, подкрепени от 3 частни охранителни фирми, пожарни коли, гранични полицаи и екипи на Гражданска защита. Общият брой охранители е 148, като 33 ще са на разположение и през деня. Служителите на охраната ще бъдат разпределени по отделни постове на територията на фестивала и извън нея.                    
                                                     

Както всяка година, къпането в морето по време на фестивала е абсолютно забранено. Екипи на Гражданска защита, водноспасителната служба и водолазен екип ще следят с лодка за сигурността и здравето на присъстващите. Осем спасители ще са дежурни от 20:00 до 6:00 часа и трима на територията на къмпинга от 6:00 до 16:00 часа.

За нуждите на пристигащите с автомобили се подготвят зони за паркиране по цялата улица "Булаир".

Лицата под 18 години ще бъдат допускани само с придружител. За тази цел трябва да се попълни специална декларация, публикувана в сайта на фестивала. Декларации ще бъдат раздавани и на място.

Пропускането в зоната на фестивала започва от 18:00 часа във всеки един от фестивалните дни.

Билети:

Препродажба – в мрежата на Eventim.bg

1-дневен билет: 50 лв.
3-дневен билет: 120 лв.

На входа в дните на фестивала:

1-дневен билет: 60 лв.
3-дневен билет: 140 лв.

Сподели.