Шерлок и д-р Уотсън в нови битки по улиците на Лондон! Трейлър на Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Pinterest LinkedIn +

До официалната премиера на "Шерлок Холмс: Игра на сенки" (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) остават по-малко от два месеца, а ние чистосърдечно си признаваме, че нямаме търпение да се запознаем с крайния резултат от усилията на Гай Ричи и компания. Продължението на един от най-касовите филми на 2009 г. отново е с участието на убийствения тандем между Робърт Дауни Джуниър (Robert Downey Jr.) и Джъд Лоу (Jude Law), съответно като Шерлок Холмс и верния му помощник д-р Уотсън, но този път в каста са и други любопитни имена.

Тук са Рейчъл МакАдамс (Rachel McAdams), Стивън Фрай (Stephen Fry), Джаред Харис (Jared Harris) в персонажа на големия враг на Шерлок - професор Мориарти, както и шведската актриса Наоми Рапас (Noomi Rapace), нашумяла с популярната трилогия "Милениум", в която си партнира и с родната звезда Георги Стайков.

Очакванията към втората част на "Шерлок Холмс" са повишени не само заради факта, че първата бе приета изключително успешно, донасяйки приходи от 524 млн. при бюджет от 90 млн., но и заради това, че през последните две години усилията на Гай Ричи бяха съсредоточени единствено върху нея.

Официално, Шерлок и д-р Уотсън се впускат в битки по улиците на Лондон от 16 декември, у нас филмът идва със седмица закъснение. Дотогава ви предлагаме най-новия трейлър на лентата, гарниран с множество кадри и постери.


Сподели.