Шая Лебьоф смени Transformers с Marijuana-та на Kid Cudi (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Името на Шая Лебьоф (Shia LaBeouf) се свързва преди всичко с ролите му в блокбъстър поредицата Transformers и четвъртия широкоекранен филм за Индиана Джоунс, но 24-годишният актьор, започнал кариерата си в тийн шоу по Disney Channel, тихомълком се изявява и зад камерата, режисирайки музикални видеоклипове.

Първата му подобна продукция бе видеото към парчето I Never Knew You на рапъра Cage, а най-новата направи своята премиера в YouTube на 1 юни – екранизацията на поредния сингъл на Kid Cudi от втория му студиен албум - Man on the Moon II: The Legend of Mr. Rager.

Парчето носи заглавието Marijuana и е продуцирано от Kid Cudi, съвместно с Dot da Genius и Майк Дийн.

Шая Лебьоф сам е монтирал заснетия материал, който включва кадри от улицата на Червените фенери в Амстердам, моменти от пърформанс на 27-годишния кливландски рапър, парти с мариачи и др. В съзвучие със заглавието и припева на парчето, саморъчно свитите цигари са един от акцентите във видеото към него, което поражда известни съмнения относно искреността на изявлението, направено от Kudi, че е обърнал гръб на наркотиците, след като бе арестуван за притежание и употреба на кокаин.

Освен като хип-хоп артист, той се реализира и в актьорското поприще, участвайки в How to Make it in America по HBO.

Лебьоф също няма да остане за дълго далеч от снимачната площадка, тъй като му предстои участие в лентата The Necessary Death of Charlie Countryman. Преди това обаче, още в края на юни, той ще атакува боксофиса с третия филм от блокбъстър поредицата Transformers - Dark of the Moon.


Сподели.