Шая Лeбьоф: Изнасилиха ме

Pinterest LinkedIn +

Актьорът от хитовата лента Transformers Шая Лебьоф (Shia LaBeouf) направи неочаквано разкритие пред Dazed Digital.

28-годишната холивудска звезда твърди, че е бил изнасилен от непозната жена, докато е участвал в арт инсталацията #IAMSORRY през февруари 2014 г.

Тогава Шая нае малко помещение в Stephen Cohen Gallery в Лос Анджелис, където да осъществи своя артистичен проект. Всеки желаещ имаше възможност да се изправи пред американеца, докато той е с хартиен плик на главата с надпис I AM NOT FAMOUS ANYMORE (Вече не съм известен), и да изкаже своето мнение за актьора.

Разбира се, имаше и уловка – Шая нямаше право да говори.

"Една жена дойде с гаджето си, но той беше пред вратата, когато това се случи. В продължение на десет минути ме удряше по краката, след това ме съблече и ме изнасили. Отвън чакаха стотици хора, за да влязат, а тя без грам притеснение излезе с разрошена коса и размазано червило.

Не беше окей не само заради мен, но и заради гаджето й навън. Да не говорим, че приятелката ми беше също на опашката, за да ме види. Беше Свети Валентин и вече пет дни не се бяхме виждали, живеехме отделно заради инсталацията, не можехме дори да си говорим. Така че тази постъпка нарани и нея.

Когато влезе, поиска обяснение, защото слухът за случилото се сигурно се е разпространил навън сред хората. Но аз не можех да говоря. Така че двамата седяхме в пълно мълчание с тази неочаквана травма. Беше болезнено", откровеничи Шая, който се изявява и като режисьор.

Сподели.