Шая Лабьоф: Работим с Мерилин Менсън по документален филм

Pinterest LinkedIn +

Започналият кариерата си като stand-up комедиант 25-годишен американски актьор Шая Лабьоф (Shia LaBeouf) работи по документален филм - мейкинг на предстоящия осми студиен албум на Мерилин Менсън (Marilyn Manson).

Макар да е по-малко известен с това свое амплоа, отколкото с ролите си в киното и най-вече с превъплъщенията си в Сам Уитуики в трилогията Transformers и Мат Уилямс в Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Шая Лабьоф има известен опит зад камерата и е режисьор на няколко музикални проекта, в това число последния видеоклип на американския рапър Kid Cudi (Marijuana).

Разкритието за колаборацията му с лидера на мултиплатинената рок банда на 42-годишния Менсън дойде от собствената му уста при гостуването му в сутрешния телевизионен блок Live With Regis And Kelly във връзка с премиерата на Transformers: Dark of the Moon.

В разговор с водещите Реджис и Кели Рипа, която твърди, че е заклет фен на ексцентричния музикант, без невинният й вид да предполага подобен афинитет, Шая Лабьоф описва впечатленията си от Менсън и дома му, в който е бил поканен, за да обсъдят идеите си за въпросния документален филм.

"Той е голям сладур. Живее в Западен Холивуд над магазин за алкохол. В дома му цари пълен мрак, прилича повече на киносалон и той постоянно гледа филми. Има вид на бърлога, чийто обитател носи огромно розово кимоно. Идеите, които нахвърлихме във връзка с проекта, са доста ексцентрични, но не мога да ги споделя в момента, защото това все пак е сутрешно предаване", обяснява актьорът.

Почти толкова мистериозен е и самият албум на Мерилин Менсън, представен до момента с един-единствен аудио тийзър. Появата му се очаква преди края на 2011 г., но все още не са обявени нито заглавието му, нито точната дата.


Сподели.