"Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" на Любен Дилов-син стартира през септември (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Първият български сериал във формат скриптед реалити – "Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" – ще направи своята премиера през септември и ще се излъчва в праймтайма на TV7. Първият сезон на шоуто, чийто създател е известният телевизионер, писател и бивш политик Любен Дилов-син, ще включва 24 епизода.

Сред известните личности, които ще могат да бъдат видени в "Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата", са Христо и Мика Стоичкови, Надя Иванова, Бориса Тютюнджиева, Мис България 2013 Нанси Карабойчева, Славена Вътова и др.

В продукцията участват още някои от най-популярните актьори в България, наред със свои колеги, които тепърва ще се утвърждават на родната кино и театрална сцена – Юрий Ангелов, Димо Алексиев, Димитър Баненкин, Стефания Колева, Биляна Петринска, Аня Пенчева, Искра Донова, Евелин Костова, Марина Кискинова, Антон Григоров.

"Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" е първият сериал, който смесва действителни лица и ситуации с измислени сюжети (скриптед реалити). В него зрителите могат да очакват да видят Бориса Тютюнджиева да играе измислена роля, а Стоичков и дъщеря му Мика – самите себе си.

Измислени герои попадат в реални ситуации, в които участниците не разбират, че се снима филм. И обратното – реални герои са потопени в специално създадени за тях реалности, където са принудени да "играят себе си".

Историята в "Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" започва с враждата между две конкурентни телевизии. Едната е изградена върху липсата на морал и журналистическа етика в полза на рейтингите, а другата полага героични и често наивни усилия да даде на зрителите обективна картина.

Сблъсъкът, тръгващ от най-високо ниво чрез директорите на двете телевизии, не подминава и редовите служители с големи мечти, които са дръзнали да поискат да променят света, в който живеят – водещи, репортери, синоптици, дори гримьорките.

Каква част от случващото се в "Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" е измислено специално за сериала и кое е реалност в измамния свят на телевизията, зрителите ще трябва да преценят сами.

Сподели.