Нанси Карабойчева: Пристигнах в Рая! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2013 Нанси Карабойчева пристигна в Бали – първата екзотична спирка от едномесечния й престой в Индонезия за конкурса "Мис Свят". Организаторите на грандиозното събитие по традиция закичиха с цвете красавицата от село Юнаците при посрещането.

"Пристигнах в Рая. Всички са страхотни, бяха много мили. Пътуването мина много добре и дори багажа не са ми изгубили", обобщи първите си впечатления Нанси минути след като пристигна в страната.

Карабойчева се зае веднага да изпълнява ангажиментите си около предстоящото събитие и записа и първото си видео представяне в екзотичния курорт.

До 14 септември Нанси и останалите над 130 претендентки за короната на Мис Свят 2013 ще останат в Бали, където всеки ден ще тренират интензивно за конкурсната програма. Те ще подготвят финалната хореография, ще репетират националните си танци, ще спортуват и ще дефилират.

След близо двуседмичния си престой в Бали красавиците заминават за Джакарта, където ще се проведе финалната им подготовка.

Междувременно водещата ислямска организация в Индонезия направи опити да саботира провеждането на световния конкурс. Според местния религиозен водач Амидхан Сабрах състезанието превръща жените в предмети и такъв тип конкурс няма място в страната.

Организаторите обаче успяха да получат подкрепата на правителството в замяна на някои компромиси с формата. "Събитието няма да включва състезание по бикини или неща, които противоречат на религиозните и културни ценности. Така че наистина не разбираме защо има възражения", отбеляза техен представител.

Грандиозното шоу Мис Свят 2013 ще се състои на 28 септември 2013 г. в Индонезия.


Сподели.