Сервитьорка стана "Мис любовница на Тайгър Уудс"

Pinterest LinkedIn +

Нетрадиционен конкурс за красота организира популярният американски водещ Хауърд Стърн (Howard Stern).

Надпреварата "Мис любовница на Тайгър Уудс", която бе излъчена пряко в ефира на телевизия NBC, събра едва три от красавиците, с които най-богатият спортист в света, е прелюбодействал. Както е известно, популярният голф играч призна, че е изневерявал на съпругата си Елин Нордегрен с повече от 10 жени.

Така, една срещу друга в атрактивния конкурс застанаха Джейми Джънгърс, Лоредана Джоли Фероло и Джейми Гръбс. Сексапилните дами дефилираха по оскъдно облекло, като в допълнение трябваше да разкажат и горещи подробности около интимните си отношения с Уудс.


Джейми Джънгърс спечели с пикантериите си и не само...

Водещият Стърн обяви за победителка 27-годишната Джейми Джънгърс (на малката снимка). Сервитьорката, която е работила и като проститутка, разказа, че любовната афера е започнала през 2005 година в казино в Лас Вегас, след като Уудс пратил човек, който да я заговори.

В крайна сметка, вечерта завършила по подобаващ начин в апартамента, в който спортистът бил отседнал. Любопитната история спечели на Джейми сумата от 75 хиляди долара.


Лоредана Джоли Фероло е първа подгласничка в конкурса

Втора в подреждането остана Лоредана Джоли Фероло, която разкри, че не е правила секс с Тайгър Уудс до третата им среща, както и че той е плащал сериозни пари, за да може тя да долита при него в различните краища на света.

Лоредана сподели още, че сред най-големите страсти на голф играча са любовните игри с няколко момичета едновременно.


Джейми Гръбс остана трета в подреждането

В момента Тайгър Уудс се намира в дома си в Орландо, където е подложен на лечение от...  сексуална зависимост.

Сподели.