Сериалът Hatfields & McCoys дебютира по AXN на 24 декември

Pinterest LinkedIn +

На 24, 25 и 26 декември от 21:00 ч. AXN ще излъчи премиерно за България създаденият по действителни събития от американската история минисериал Hatfields & McCoys (Хатфилд и Маккой).

Сериалът разказва за легендарната вражда между две фамилии, която за малко не става причина за разпалването на война между щатите Кентъки и Западна Вирджиния.

Минисериалът се състои от три епизода с общо времетраене шест часа и е с участието на носителя на Оскар Кевин Костнър (Kevin Costner) в ролята на Анси Хатфилд по прякор Дявола и Бил Пакстън (Bill Paxton) в ролята на Рандъл Маккой.

Близки приятели и бойни другари почти до края на Гражданската война в САЩ, те се завръщат в домовете си, които макар и в два съседни щата са разделени само от река Тъг. Хатфилд се прибира в Западна Вирджиния, а Маккой в Кентъки, но скоро едно недоразумение довежда до напрежение, което прераства в яростна война.

Заедно с Кевин Костнър и Бил Пакстън в главните роли са още Том Беринджър (Tom Berenger),  Пауърс Буут (Powers Boothe), Джена Малоун (Jena Malone) и др.


Сподели.