Серена от Gossip Girl изгрява в Playboy срещу рекордна сума

Pinterest LinkedIn +

Звездата от тийн сериала Gossip Girl Блейк Лайвли (Blake Lively) е на път да запише името си сред рекордите в историята на Playboy.

Сексапилната блондинка е получила оферта от популярното мъжко списание да се снима гола на корицата, на която е отговорила и с подобаваща сума - само срещу 2,5 млн. долара.

Все още не е ясно какъв е отговорът на Хю Хефнър (Hugh hefner), който в последно време се старае по всякакъв начин да намали разходите на списанието, за да не стане поредната жертва на бушуващата финансова криза.

От друга страна обаче Блейк е изключително популярна в САЩ в момента, тъй като сагата на CW Television държи рекордно висок рейтинг и в третия си сезон на екран, така че инвестицията изглежда оправдана.

Самата тя също има нужда да задържи общественото внимание, тъй като тепърва започва кариерата си на голям екран - сега й предстои участие в блокбъстъра The Green Pantern, който се очаква през 2011-та година, а през Playboy e стартирала кариерата и на други популярни имена като например Ким Бейсинджър (Kim Basinger).

Иначе новината е доста унизителна за колежката на Блейк - Линдзи Лоуън, за която от екипа на списанието разкриха, че нямат намерение да й платят повече от 900 хиляди долара за евентуална еротична сесия.

Gossip Girl в садо-мазо сесия за GQ Magazine >>
Тара Рийд за Playboy >>
Най-горещите сесии на Линдзи Лоуън>>

Тройка с Линдзи Лоуън в Muse Magazine>>

Сподели.