Sepultura с три номинации на Video Music Brasil 2004 и турне в Европа

Pinterest LinkedIn +

Бразилските трaш-метъли Sepultura са представени в три категори на музикалните награди Video Music Brasil 2004, които се раздават от бразилската MTV, съобщи сайта Blabbermouth.net. Церемонията по награждаването ще се състои на 5 октомври, в Сао Паоло.


Клипът на Sepultura "Mindwar" е представен в номинациите "Най-добра фотография", "Най-добра режисура" и "Най-добро рок-видео". Той е сниман именно в Сао Паоло, на 18 април, на територията на 30-етажен гараж в центъра на града. Режисьорът Ricardo DellaRosa, е работил с групата и по-рано, над видеото към кавъра на U2 “Bullet The Blue Sky”. Този клип вече получи две престижни награди - на Бразилската кинeматографична асоциация и MTV Video Music Award.

Групата, също така ще свири на раздаването на наградите. Те ще изпълнят парчето си "Kaiowas", заедно с Nação Zumbi и чело-квартет.

В началото на ноември Sepultura се отправят на турне из Европа, заедно с Motorhead. Графикът на турнето, което започва на 11 ноември в Глазгоу, е публикуван на официалния сайт на групата.

Официален сайт на Sepultura:
http://sepultura.uol.com.br
Сподели.