"Семейни кютеци" тръгва по кината на 1 март (видео)

Pinterest LinkedIn +

Новата нестандартна комедия "Семейни кютеци", която ще бъде в кината от този петък, 1 март, бе отличена със "Сертификат за свежест" от една от най-авторитетните онлайн платформи, отразяваща оценките и рецензиите на филмовите критици – "Rotten Tomatoes". В резултат на положителните коментари на най-уважаваните специалисти в киноиндустрията "доматомерът" на сайта показа рейтинг от впечатляващите 94% в ползва на филма, който са достигали грандиозни продукции като филмите от сагата "Междузвездни войни", "Отмъстителите" и "Как да си дресираш дракон".

"Семейни кютеци" е продукция с комедийно-драматичен характер, вдъхновена от реалните събития в живота на суперзвездата от световния кеч Пейдж. Във филма зрителите ще видят историята на бившия гангстер Рики и неговото необичайно семейство. Той заедно със съпругата си Джулия, дъщеря си Пейдж и сина си Зак изкарват прехраната си, борейки се заедно на малки кеч турнири на местно ниво. Когато Пейдж и Зак получават уникалната възможност да се явят на прослушване за Световната федерация по кеч, семейството най-сетне вижда, че има шанс най-смелите им мечти да се превърнат в реалност.

Сценарист и режисьор на "Семейни кютеци" е Стивън Мърчант ("Офисът", "Cemetery Junction"). Освен като част от актьорския състав на филма, Дуейн Джонсън ("Небостъргачът", "Бързи и яростни 8") участва в "Семейни кютеци" и в качеството си на продуцент заедно с Кевин Мишър, Дани Гарсия, Стивън Мърчант и Майкъл Дж. Луиси. Във филма участват и Флорънс Пю, Лина Хийди, Ник Фрост, Джак Лоудън, Винс Вон и др.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.