Село Доброславци приема Elevation 2012!

Pinterest LinkedIn +

Военното летище в село Доброславци ще бъде домакин на Elevation Music Festival 2012, който ще се състои на 22, 23 и 24 юни.

На сцените ще се качат Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev. Run & DJ Ruckus (Run–D.M.C.), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Gravity Co., Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, 100 Кила, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, SouthWick, Camp Session и още много други.

Освен страхотна музика, Elevation Music Festival 2012 ще предложи на феновете още много атракции в зоната за забавления – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и дори бой с торти.

В парти зоната ще бъде разположен и огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се, а безлатен интернет ще бъде осигурен на цялата територия на фестивала.


Elevation Music Festival 2012 ще разполага и с къмпинг. Билетът за него е на цена от 15 лева на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1000 фенове, които го сторят, ще получат бонус на входа на къмпинга – поларено туристическо одеяло с цип.

Във фестивалното градче ще има заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.

Градски транспорт до село Доброславци:

Автобусни линии № 29, 30 стигат до центъра на село Доброславци. Оттам до авиобазата се стига пеша.

БИЛЕТИ ЗА ELEVATION 2012 ТУК>>

ГЛЕДАЙ ВИДЕО ОТ ELEVATION 2011 ТУК>>


Сподели.