Селена Гомес се подстрига късо, а Кара Делевин направо си обръсна косата (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

В Холивуд звездите се променят всеки ден, но няма как да останем безучастни към по-впечатляващите приумици. Като тези на Селена Гомес и Кара Делевин.

Изпълнителката на Same Old Love публикува снимки на чисто новата си визия в Instagram, която е харесана над 4 милиона пъти само за един ден. 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

В професионален план в момента Гомес промотира сериала 13 Reasons Why, на който е изпълнителен продуцент, а що се отнася до личния ù живот − сравнително от скоро звездата има връзка с The Weeknd, така че едва ли се е подстригала от скука.

Междувременно колежката ù Кара Делевин направо си обръсна цялата коса и заприлича на Бритни Спиърс от преди 10 години. Разликата е само в това, че Кара го прави за нова роля.

Публикация, споделена от Cara Delevingne (@caradelevingne) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Седмица по-рано Делевин, позната вече с ролите си в Suicide Squad (Самоубийствен отряд) и Paper Towns (Хартиени градове), публикува фотография, на която е с много късо подстригана коса в пастелно розово. 

Е, вече имаме и следващата ù визия, която очевидно е за продукцията Life In A Year, в който си партнира със сина на Уил Смит − Джейдън. 


Публикация, споделена от 247papstv (@247papstv) на

Сподели.