Селена Гомес раздава автографи по чехли в центъра на София

Pinterest LinkedIn +

Тийн сензацията Селена Гомес (Selena Gomez) успя да зарадва тълпа от най-големите си фенки по време на престоя си в България.

Броени дни, след като пристигна у нас за снимките на холивудската продукция The Getaway, почитателите на певицата успяха да открият къде е отседнала звездата и търпеливо зачакаха пред хотела в очакване тя да се появи.

В крайна сметка, след няколко часа Селена действително се престраши да зарадва тълпата от невръстни фенки и излезе, небрежно облечена и по чехли. Гомес раздаде куп автографи до момента, в който забеляза щракащите фотоапарати и по най-бързия начин се прибра обратно в хотела.

Иначе тя ще е в България поне до 20 май, като участва в римейка на драмата от 1973 г. The Getaway, в който си партнира с друго популярно име – актьора Итън Хоук (Ethan Hawke), отседнал през няколко стаи от нейната в същия хотел. В лентата ще участва и легендата Джон Войт (John Voight), който освен като типичен екранен злодей, е познат и като баща на Анджелина Джоли (Angelina Jolie).

Самият филм се снима на части, като първата бе реализирана у нас преди няколко месеца. Екипът на лентата предпочита да работи предимно нощем, тъй като и без това по-голямата част от действието се развива именно в късните часове на деня.

Сподели.