Секси таткото Райън Рейнолдс откровено за дъщеря си Джеймс пред GQ (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Райън Рейнолдс (Ryan Reynolds) е на корицата на списание GQ. За октомврийския брой на изданието актьорът говори за най-щастливото събитие в живота си, как се чувства като баща и споделя за най-голямото предателство спрямо него.

Любовта се върна в живота на канадеца, след като се среща с прекрасната Блейк Лайвли, която по-късно му става съпруга. През декември 2014 г. се роди и дъщеричката им Джеймс.

"Нямам проблем да се будя пет пъти през нощта и да сменям памперси. Колкото и изтощително да е, на лицето си постоянно имам една тъпа усмивка. И не защото имам бавачка или нещо такова, а защото сме просто двамата, обожавам това."


В най-добрия период от личния си живот и кариера си, 38-годишната холивудска звезда бива предаден – и то от един от най-добрите му приятели. Мъжът, познат на Райън от 25 години, търгува със снимки на детето му.

"Човек, който познавам през целия си живот, продаваше снимки на дъщеря ми. Това беше най-разочароващото нещо, което можех да разбера. Бях шокиран. Разбира се, че той го е направил за пари. Бил е сигурен, че не е възможно да бъде хванат."


Сподели.