Alanis Morissette и Ryan Reynolds свалиха годежните пръстени

Pinterest LinkedIn +

За канадската певица, носителка на Grammy, Аланис Морисет (Alanis Morissette) и нейния годеник, актьорът Райън Рейнолдс (Ryan Reynolds), сватбените камбани изглежда така и няма да ударят.

Източник, близък на двойката, е потвърдил пред сп. "People" - първата медия, публикувала снимки на бебето на Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Брад Пит (Brad Pitt) - че Морисет и Рейнолдс са решили да разтрогнат годежа си.

Трийсет и две годишната певица и три години по-младият от нея актьор бяха сгодени през последните две години, а познанството им датира от четири. Тогава двамата се срещат случайно на парти по повод рождения ден на Дрю Баримор (Drew Barrymore).

Точно преди година Морисет сподели пред "People", че според нея успехът на връзката между нея и Рейнолдс се дължи до голяма степен на факта, че и двамата са канадци: "Положих опити да се срещам с американци. Наистина опитах!"

Двамата така и не обявиха официална дата за бракосъчетанието си, говорейки за удоволствието, което изпитват от фазата годеж.

Сподели.