Секси оцеляване: сървайвърка разголи пищни форми за новия FHM

Pinterest LinkedIn +

Ралица Кирилова от четвъртия сезон на приключенското реалити Survivor: Филипините, украси корицата на новогодишния FHM.

Сексапилната сървайвърка позира на доста необичайно място – в залата за боксови тренировки на комплекс "Славия". Тъй като фотосесията продължи по-дълго от предвиденото, се наложи част от снимките да преминат в присъствието на дузина трениращи боксьори.Въпреки многобройните мъжки погледи и изобилието от тестостерон обаче, сървайвърката не трепна нито за миг. Автор на горещата фотосесия е Велислава Каймаканова-Ножарова.

Друг акцент в новия FHM е еротичната фотосесия на сексапилната Илияна – съпруга на администратора във ФК ЦСКА Кирил Костов. 27-годишната брюнетка не само е една от най-харесваните жени на "Българска армия", но е и дипломиран спортен журналист и треньор по водна топка.


Феновете на Левски не биха простили на Илияна

С еротични пикториъли в новогодишния брой се представят още студентката от УНСС Лъчезара Кънчева, пищният модел Елизабет Петрова, петричанката Деси Полизоева, както и дългокраката финалистка от тазгодишния конкурс за Мис FHM Деница Стоянова.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.