Секс тройка на разсъмване в Gossip Girl втрещи родителите в САЩ

Pinterest LinkedIn +

Хитовият сериал на CW Television - Gossip Girl попадна под ударите на цензурата в САЩ. Причината - скандален епизод от новия сезон, в който трима от главните герои се отдават заедно на сексуални удоволствия.

Промо трейлърът моментално предизвика реакция от страна на Телевизионния Родителски Съвет (A parental advocacy group). Асоциацията изпрати протестно писмо до ръководството на CW с искане епизодът да бъде спрян от излъчване.

"Подобна сюжетна линия за сериал, който се следи от подрастващи, е меко казано безразсъдна и безотговорна и дава лош пример на децата ни. Приканваме CW да вземе мерки и да отмени излъчването на серията. Нямаме намерение да се обръщаме към националните и местни рекламодатели, но ако програмата наруши закона, бъдете уверени, че ще се обърнем към съответните органи", се посочва в официалното изявление.


В шести сезон очакваме и подобна сцена...

Любопитно е, че реакция от страна на медията така и не бе получена, но най-вероятно развръзката ще стане ясна на 9 ноември, когато по програма е предвидено излъчването на съответния скандален епизод.

Сподели.