Секс касета на Линдзи Лоуън дебютира в мрежата до часове

Pinterest LinkedIn +

След като ни зарадва с куп голи фотосесии в последната година, сексапилната Линдзи Лоуън (Lindsay Lohan) очевидно ще стигне още по-далеч.

До броени часове в интернет пространството се очаква да дебютира нейн 50-секунден домашен видеоклип, в който палавата актриса разменя ласки и интимности с непознат мъж.

Според слуховете, кадрите са заснети в китайски ресторант преди време, а партньорът й всъщност е бившето й гадже - синът на футболната легенда Джордж Бест (George Best) - Калъм.

Всъщност още преди месеци в мрежата се появи кадър, на който Лоън радва с орални ласки приятеля си, но тогава самата актриса отрече, че на снимката е тя.


Купонът скоро ще започне, ако съдим от изражението на Линдзи...

Сега обаче ситуацията е доста по-различна - според последните новини, еротичното списание Hustler е готово да й брои сумата от 100 хиляди британски лири за правата върху въпросното видео.

Дали Линдзи ще предпочете да запази достойнството си или ще стигне докрай в скандалния си имидж, предстои да разберем съвсем скоро... дотогава може да разгледате сесиите й в галерията ни.

Тройка с Линдзи Лоън в новия Muse Magazine >>

Линдзи Лоуън за Елeн фон Унверт >>

Най-скандалните сесии на Линдзи Лоуън >>

Сподели.