SeeMe - за втори път в София

Pinterest LinkedIn +

Между 17 и 19 май София отново ще е домакин на второто издание на фестивала SeeMe (South-East European Music Event) - музикално събитие, посветено на електронната музика.

SeeMe е замислен като платформа за професионално усъвършенстване на специалистите от музикалната индустрия, за обмяна на идеи и новини от световната сцена. В продължение на три денонощия в българската столица ще се съберат световни диджеи, продуценти, лейбъл мениджъри, различни специалисти в музикалния бизнес.

Амбицията на организаторите е SeeMe е да обхване основните аспекти в областта на денс индустрията. В рамките на събитието ще се проведат конференция, семинари, дискусии и работни групи по горещи теми от музикалния бизнес. Всички участници ще имат възможност да се запознаят с начините за издаване, администрация, юридически аспекти, управление, връзки с медиите в сферата на музикалната индустрия.

В организираната изложбена зона компаниите и представителите на музикалния бизнес ще привлекат вниманието с нови продукти и услуги. Тази зона ще предостави възможности за обмяна на идеи и информация, както и за създаване на нови контакти.

Във вечерните часове млади диджеи ще демонстрират своите умения.
Сподели.