Седем години "Сблъсък" в българския тв ефир

Pinterest LinkedIn +

Неделното токшоу "Сблъсък", с автори и водещи Иван и Андрей, празнува своя седми рожден ден в родния телевизионен ефир. Празничното издание на предаването ще се излъчи на 26 октомври.

По случай седемгодишнината, специалният брой на "Сблъсък" ще премине в четири рунда, а темата, върху която ще разсъждават гостите в шоуто, ще бъде "Насаждат ли медиите негативизъм".

За да подкрепят мнението, че медиите не влияят отрицателно, в студиото ще присъстват бившият депутат Емил Кошлуков и журналистката Кристина Патрашкова. Техни опоненти в спора ще бъдат продуцентът Магърдич Халваджиян и режисьорът Жоро Торнев.

Неделното токшоу "Сблъсък" се появява за пръв път на малкия екран на 28 октомври 2001 г. Тогава акцентът падна върху темата "Има ли хайлайф и ВИП-общество в България?", а на рунда един срещу друг застанаха Андрей Слабаков и Евгени Минчев.

Освен като водещи и автори на "Сблъсък", Иван Христов и Андрей Арнаудов се известни в родния шоубизнес като продуценти и собственици на продуцентската компания "Междинна станция". Сред продукциите, присъстващи в портфолиото на Иван и Андрей, са вторият сезон на музикалното реалити Music Idol, предаванията "Това го знае всяко хлапе", "10-те най", "Градски легенди" и други.

В телевизионната история на "Сблъсък" присъстват имената и на популярни манекенки. За известен период от време моделите Ирен Онтева и Вили Сечкова дефилираха в ролята на асистентки, а понастоящем в това амплоа се изявява Мария Велкова.
Сподели.