Seal идва в България с фантастичната басистка Gail Ann Dorsey

Pinterest LinkedIn +

За концерта си в България британската поп звезда Seal идва с група от изключителни музиканти, сред чиито имена се откроява това на виртуозната басистка Gail Ann Dorsey (на снимката). Събитието ще се състои на 25 октомври в зала 1 на НДК

В продължение на две десетилетия Ан Дорси прави забележителна кариера, печелейки признание като утвърден бас китарист и изпълнител. Дорси работи с имена като Bryan Ferry, Dar Williams, Tears For Fears, The Indigo Girls, Jane Siberry, Khaled, Skin. Впечатляващо е присъствието й на сцената като басист и бек вокалист на легендарния David Bowie.

С подобна зашеметяваща биография могат да се похвалят и останалите музиканти на Сийл Кристофър Брус - китара,  Силвестър Ърл Харвин – барабани и Патрик Уорън – клавишни, които българската публика ще има възможността за първи път да види и чуе на живо.

Предстои да стане известно името на българския артист или група, който ще подгрява световната знаменитост.

Билети за събитието, чиито организатори са Жокер Медиа и Болкан Ентъртеймънт, се продават на касите на НДК, в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg и са на цени от 30 до 90 лв.

Ticketstream.bg е единственото място, от където могат да бъдат закупени както обикновени (виж списък и адреси на места за продажба тук), така и Електронни билети за концерта.

Електронните билети могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат директно на обикновен домашен или офисен принтер.

Купи билет Тук.

Сподели.