Scribblenauts Unlimited ще има и PC версия (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Освен за Wii U и 3DS, обявената по време на пресконференцията на Nintendo на тазгодишното Electronic Entertainment Expo нова Scribblenauts игра, Unlimited, ще има и PC версия, става ясно от официалния анонс на Warner Bros.

Играта ще излезе едновременно за трите платформи по Коледа на 2012 г. и ще даде в ръцете на играчите Object Editor, чрез който да създават нови обекти, да комбинират няколко обекта в един, да променят поведението им и мащабите им, да избират измежду най-различни текстури и цветове (подобно на Drawn to Life, отново на независимото американско студио 5th Cell ).

Ново допълнение към Unlimited – четвъртата игра от сериите, явяваща се наследник на издадения през есента на 2011 г. iOS ексклузив Scribblenauts Remix, е и сюжетната кампания, в чиято основа са Максуел (главният герой в цялата поредица) и неговата сестра близначка Лили, и историята за това как той се е сдобил със своята вълшебна тетрадка и, съответно, каква е причината да колекционира Starites.

Scribblenauts Unlimited е първата игра от сериите, която ще има версия за домашна  конзола (Wii U), като при това тя ще поддържа кооперативен мултиплеър режим за двама души, както и възможността за онлайн споделяне на обектите, създадени от играчите.

Сподели.