Сценаристът на Слави - Иво Сиромахов се забърка в луд скандал във Facebook и Twitter

Pinterest LinkedIn +

Уникален скандал с главно действащо лице Иво Сиромахов се разрази сред българските потребители в Twitter.

Срещу сценариста на "Шоуто на Слави" се вихри агресивна онлайн кампания, като според участващите в нея, Иво Сиромахов си присвоява забавните реплики, на които попада в социалната мрежа.

Така преди около 2 седмици, когато в медиите излезе новината, че се предлагат 400 хиляди евро награда за главата на Бойко Борисов, потребител с псевдоним Arhivatora публикува в профила си в Twitter коментарa: "С’я не разбрах - тия 400 хиляди, дето ги искат, трябва да пращаме SMS-и или кво?".


Сн.: therealgenadi.wordpress.com

Часове по-късно същата реплика осъмва във Facebook профила на Иво Сиромахов, а според друг потребител е била употребена ден след това и в "Шоуто на Слави”. След това "съвпадение", упорито започват да се появяват и още куп нови такива.

Сред тях е: "Чудя се защо актьорите в порно филмите накрая свършват сами. Предполагам, че е от солидарност към зрителя", появило се в профила на Stoynoff  в Twitter на 4 ноември и по същата схема - скоро и в профила на сценариста във Facebook.


Сн.: therealgenadi.wordpress.com

Примерите се оказват доста на брой и породиха меко казано недоволство срещу Сиромахов. Срещу сценариста бе създаден и специален канал в Twitter, в който Иво Сиромахов е обект на тотална ирония и сарказъм от страна на различни потребители (http://twitter.com/search?q=%23siromahovfacts).

До момента самият Иво Сиромахов все още не е дал коментар по случая, но при всички положения скандалът вече е налице.

Сподели.