Scarlett Johansson и Keira Knightley се съблякоха за корицата на списание Vanity Fair

Pinterest LinkedIn +

Актрисите Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) и Кийра Найтли (Keira Knightley) позираха чисто голи за корицата на годишното холивудско издание на списание Vanity Fair.

Гостуващия арт директор на броя, модния дизайнер Том Форд (Tom Ford) каза пред агенция Reuters, че двете нямали почти никакви скрупули да се съблекат. “Не трябваше да ги убеждаваме много,” казва той цитиран от агенцията.

Според него обаче, третата участничка във фото сесията, актрисата Рейчъл МакАдамс (Rachel McAdams) се отказала в последната минута.

“Първо искашe”, казва Форд. “Обаче като дойде в студиото и разбра, че трябва да се съблече, се почувства неудобно, а аз не искам да тормозя никого.”

Вместо нея, в сесията се включил самия Форд, но облечен, само за да избегне евентуални лесбийски намеци. “Три момичета в едно легло е легло пълно с момичета, обаче две момичета в легло са лесбийки”, казва по въпроса Форд.

В специалното издание има и снимка на Анджелина Джоли (Angelina Jolie) – гола във вана – облечен Джордж Клуни (George Clooney) и още куп други звезди.

Йохансон и Найтли не са първите холивудски звезди, които позират голи на корицата на списанието. През 1991 актрисата Деми Муур (Demi Moore) позира гола и бременна за същото списание.

Сподели.