"Сблъсъкът на титаните" идва на 3D и с нощна премиера

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-очакваните зрелища на 2010 година - фентъзи блокбъстърът "Сблъсъкът на титаните" (Clash of the Titans) идва у нас единствено на модерния Digital 3D Cinema релийз.

Безмилостната битка между Боговете, митичните зверове и хората очаква своята българска премиера още в началните минути на нощта на 8 срещу 9 април във всички кина "Арена" в страната.

В главните роли ще видим звездата от "Аватар" и "Терминатор: Спасение" Сам Уортингтън (Sam Worthington) в компанията на Лиъм Нийсън (Liam Neeson), Ралф Файнс, Джема Атертън и още много популярни имена.

Продукцията е римейк на едноименното заглавие от 1981 година, в което се изявиха Лорънс Оливие и Урсула Андрес, но както можем да се досетим настоящата епична битка е пресъздадена изцяло с помощта на напредналите технологии и специални ефекти, заради което можем да очакване действително мащабно кино зрелище, подходящо най-вече за голям екран.

Режисьор на филма е Луи Летериер (Louis Leterrier), който понатрупа опит в жанра след работата си над заглавия като Transporter 2 и The Incredible Hulk.

Ще ви допадне ли крайният резултат ще разберем след броени седмици, а тук е моментът да уточним, че всеки билет от нощната премиера на филма от кината "Арена Запад, София и Младост" в столицата ще важи и за специалното титанично парти в клуб L.A.

Виж снимки от филма, постери и трейлър с бг субтитри >>
Топ 10 на най-очакваните филми за 2010 година >>

Сподели. Twitter Facebook Pinterest LinkedIn