Създателят на True Detective разкри подробности за бъдещето на сериала (Видео)

Pinterest LinkedIn +

True Detective (Истински детектив) се превърна в един от най-добрите заместители на Breaking Bad (В обувките на Сатаната) и в известен смисъл е предвестник на бъдещето на сериалите.

В онлайн интервю за Buzzfeed сценаристът на шоуто Ник Пицолато разкрива някои интересни подробности за подхода към финала на първи сезон и какво феновете могат да очакват във втори. 

Както беше обявено още преди началото на поредицата, Уди Харелсън и Матю Макконъхи ще изиграят главните роли единствено в първите осем епизода, а в продължението историята ще е съвсем различна. 

"Нямаше начин да разкажем сюжета по този начин, без да бъдем лесна мишена за всеки, който иска да ни критикува", коментира Пицолато нападките срещу шоуто.

Зрителите вече имат много теории за финала, но според самия него колкото и да е епичен краят, е сигурно, че много хора ще останат недоволни. 

За втори сезон вече се търсят няколко режисьори, които да работят по продукцията, оглавявана досега единствено от Кари Фукунага.

"Надявам се следващата история да представи нови герои на ново място по автентичен начин, както е било досега", споделя още сценаристът на сериала и добавя: "Основните цветове ще се сменят. Южна Луизиана беше зелено и златно."

Финалът на True Detective S01 на 9 март 2014 г. със сигурност е огромно събитие за феновете на телевизионните сериали, а вторият му сезон ще бъде сред най-очакваните от тях продукции през 2015 г. 


Сподели.