"Саундтракът на София" - чуйте го на уникално Secret Urban Party!

Pinterest LinkedIn +

Създателите на "Саундтракът на София" Бат Венци от Ъпсурт, Рут Колева, Мартен Роберто и SAVA от Camp Sessions ще представят на живо осемте чисто нови парчета, вдъхновени от града.

Саундтракът на София е вече факт. Заслужава си да се чуе. Не само защото е създаден от професионални музиканти, олицетворяващи градския начин на живот – певицата Рут Колева, Бат Венци от Ъпсурт, водещият и DJ Мартен Роберто, както и DJ SAVA от CampSessions. Чуйте "Саундтракът на София", защото това е звукът на града, който всеки ден ни изненадва с нещо ново.

След месеци работа четиримата създадоха 8 парчета, вдъхновени от градския шум, и ги посветиха на районите, в които записаха звуците за тях. DJ SAVA създаде парчетата за Борисовата градина и Халите, Рут Колева направи песни за Народния театър и храм-паметника "Св. Александър Невски", Мартен Роберто вдъхна ритъм на бул. "Витоша" и НДК, а Бат Венци възпя Попа и Паметника на Съветската армия.

За вас остава само да намерите знака, маркиращ кода, чрез който може да изтеглите всяко едно от парчетата. Може да откриете кодове навсякъде, където кипи градският живот – на улиците, в метрото, в автобусите, в парка и в подлезите. Така че – ослушвайте се, оглеждайте се и не изпускайте "Саундтракът на София".

От друга страна - кое беше последното яко парти, което остави трайни следи в съзнанието ви? Спомнихте ли си? Да, точно онова, от което не ви се тръгваше и на което бихте отишли отново. Ако след тези няколко секунди все още нямате категоричен отговор, вероятно за вас то тепърва предстои.

Secret Urban Party ви представя финала на проекта "Саундтракът на София". Бъдете част от представянето на 8-те нови музикални произведения, създадени от четиримата музиканти и вдъхновени от уникалното звучене на нашата столица. Чуйте какво има да ви каже София на място, което за пръв път ще отвори вратите си за Secret Urban Party забавление от нов вид.Кога?
Отложете всички планове за 20-и декември от 22:30 часа и отидете да се позабавлявате на място, на което никога не сте били. В допълнение, ще имате възможност за първи път да чуете на живо Philips CitiScape "Саундтракът на София", създаден от градските звуци, миксирани с най-добрата ърбан музика.

Къде? Доверете се на инстинкта си и оставете музиката да ви води. Жокер - ще бъдете нависоко. Много нависоко. Някъде в облаците, откъдето ще имате възможността да наблюдавате вълнуващите картини на нощна София в целия й блясък – Infinity Tower, бул. България 69, ет. 19, Bulgaria Mall.Какво е #SecretUrbanParty?
Secret е, защото няма да ви кажем нищо повече. Идете и преоткрийте представите си за градски купон. Urban e, защото домакините са истински градски личности и създатели на Philips CitiScape "Саундтракът на София" - Бат Венци от Ъпсурт, Рут Колева, Мартен Роберто и DJ SAVA от Camp Sessions, които ще го представят на живо пред очите ви. А екипът на Philips ще се погрижи нищо да не ви липсва.

Повече за "Саундтракът на София", както и всички парчета за безплатно сваляне и слушане, можете да намерите във Facebook. Следете #SUP в социалните мрежи и бъдете онзи късметлия, който ще спечели VIP покана за двама.

Сподели.