Саша Барон Коен отряза сцена от скандалния си филм "Bruno" в памет на Майкъл Джексън

Pinterest LinkedIn +

Смъртта на музикалната икона Майкъл Джексън (Michael Jackson) накара продуцентите от филмовото студио Universal да изрежат сцена от новия филм на комика Саша Барон Коен (Sacha Baron Cohen) - "Bruno".

На премахнатите кадри скандалният актьор, в ролята на Бруно, взима интервю от сестрата на Краля на попа - Ла Тоя (La Toya Jackson).

В типичния си стил, Саша Барон Коен я пита "Можеш ли да повикаш Майкъл и...", след което получава отговор от Ла Тоя: "Невъзможно. Той е срамежлив".


Саша Барон Коен не се посвени дори в деня, в който целият свят изпращаше Краля...

Тогава Бруно започва да разглежда нейния мобилен телефон и ровейки разсеяно, се опитва да намери номера на Майкъл Джексън. Междувременно, подканва Ла Тоя да си хапне суши от гол мексикански градинар, изпълняващ ролята на маса.

След като Бруно изговаря на всеослушание номера, който според него е на Майкъл Джексън, видимо разярената Ла Тоя прекратява интервюто и напуска стаята.


... доказвайки, че шоубизнесът и приходите от боксофиса са безпощадни...

Цензурираната версия на "Bruno" бе представена за първи път по време на официалната премиера на филма в Лос Анджелис. Събитието съвпадна с публичното поклонение пред тленните останки на Краля в Staples Center.

Въпреки това появата на Саша Барон Коен на червения килим не бе обвързана с каквато и да е проява на траур. Актьорът бе яхнал дулото на инкрустиран с диаманти танк, в компанията на красиви момичета с къси панталонки и позлатени автомати.


... или в крайна сметка като на война за светлината на прожекторите...

На премиерата присъстваха Кристина Ричи (Christina Ricci), Росарио Доусън (Rosario Dawson), Исла Фишер (Isla Fisher) и др.

Иначе лентата "Bruno" разказва за австрийския гей журналист Бруно, като някои от сцените принудиха Асоциацията на кинопроизводителите в САЩ да забранят филма за лица под 18 години. И за този проект Саша Барон Коен работи с режисьора Лари Чарлс (Larry Charles), който е в основата на предишния хит "Borat".

Сподели.