Сърша Ронан и Алексис Бледел са смъртоносен екип във Violet & Daisy (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Излезе нов трейлър на новата криминална комедия Violet & Daisy (Вайлет и Дейзи) от режисьора на Precious (Прешъс) - Джофри Флечър (Geoffrey Fletcher).

Историята във филма се фокусира върху две приятелки, работещи като наемни убийци, които  решават да приемат нова мисия от своя шеф, но жертвата се оказва по-трудна за убиване отколкото са очаквали.

Главните роли на Вайлет и Дейзи са поверени на Сърша Ронан (Saoirse Ronan) и Алексис Бледел (Alexis Bledel), които си партнират още с Джеймс Гандолфини (James Gandolfini) oт The Sopranos (Семейство Сопрано), Дани Трейо (Danny Trejo), Коуди Хорн (Cody Horn) и др.

Въпреки че издава известна част от сюжета на филма, трейлърът не успява да даде добра представа за визията на режисьора Джефри Флечър, като показаното във видеото балансира  между криминалните трилъри и модерните инди комедии и драми.

Световната премиера на Violet & Daisy се състоя още на международния филмов фестивал в Торонто през 2011 г., но за широката публика лентата ще бъде достъпна от 7 юни 2013 г.


Сподели.