Сърби пародираха Джеймс Бонд (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Група сръбски ентусиасти, организирали се чрез социалните мрежи, снимат пародия на световноизвестната холивудска поредица филми за суперагента Джеймс Бонд. Сръбският вариант ще бъде озаглавен Poslednji krug momci.

Екшън комедията ще бъде режисирана от Илия Стоимович, а в главната роля ще влезе Boško Milosavljević, който заедно с оператора Dušan Petković е печелил награди за свои късометражни проекти.

Пародийният филм ще бъде разделен на две части. В първата ще бъдат представени известни личности от сръбския обществен живот, заснети в естествената им среда в момента, в който научават за премиерата на филма. 

Втората част ще бъде откровена пародия на филмите за Джеймс Бонд, в които доброто винаги побеждава злото, а положителните герои побеждавайки лошите, изпадайки в беди, от които ловко се измъкват.

Създателите на сръбската лента ще включат и типичните за холивудските екшън филми преследвания, осъществени с нетрадиционни превозни средства по въздух и вода, със ски и сноубордове и по улиците на Белград.

Премиерната дата на пародията все още не е обявена, а първия му трейлър може да видите тук:


Сподели.