Сара Тавареш с концерт в София

Pinterest LinkedIn +

Любимката на българската публика Сара Тавареш се завръща в София за един специален и интимен концерт в клуб "Joy Station". Събитието ще се проведе на 12 октомври от 21:30 часа.

Чаровната лузофонка* от Кабо Верде ще пренесе публиката в света на своите мечти, мелодии, душа. Заедно с групата си тя ще изпълни много любими на публиката парчета като "One Love", "Balancе", "Bom Feeling", както и песни от новия си пети албум "Fitxadu" ("Фичаду").

"Fitxadu" включва 11 песни и беше номиниран за латино "Грами" в категорията за най-добър албум на португалски език (Best Portuguese Language Roots Album). Въпреки че включва доста колаборации, парчетата носят почерка на Сара.

*Лузофони се наричат хората и народите, при които португалският език е майчин или придобит, т.е. говорещите португалски език хора.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.