Съпругата на Johnny Ramone опровегра слуха за скорошната смърт на музиканта

Pinterest LinkedIn +

Kитаристът на легендарната пънк-група Ramones, Johnny Ramone, е сериозно болен от рак. Както е съобщил барабанистът на групата, Marky Ramone, пред списание Rolling Stone, в момента Джони се намира в болница, в Лос Анджелис, където лекарите са борят за живота му.


Часове след като тази новина беше разпространена в световните медии, тя получи своето частично опровержение. Журналисти от MTV са се свързали с лекуващия лекар на музикaнта, който е съобщил, че новината е силно преувеличава.

По думите на доктор David Agus, Джони Рамоун боледува от рак на простатата вече няколко години. Тези дни действително са го приели в медицински център в Лос Анджелис заради известни усложнения, но музикантът е лекуван с най-съвременни технологии и скоро вероятно ще бъде изписан.

“Той не умира" - добавя Линда, жената Джони пред МТV. "Да, сега Джони е в болница, но той живее с рак няколко години и ще поживее още доста. Животът му в момента е извън сериозна опасност. След няколко дни се връща в къщи” - допълва съпругата на известния музикант.

Официалният сайт на Ramones:
http://www.ramones.com
Сподели.