Сандра - най-слаба и най-добра актриса, Еди Мърфи и Парис - ужасът на новия век

Pinterest LinkedIn +

Еди Мърфи (Eddie Murphy) и Парис Хилтън (Paris Hilton) - между тези две имена доскоро едва ли можеше да има сравнение.

Днес обаче ситуацията е малко по-различна - двамата бяха обявени за най-трагичните актьори в Холивуд за последните 10 години. "Признанието" дойде по време на церемонията за връчването на "Златните малинки", които дефакто са антипод на Оскарите.


Че какво пък, и лошата реклама си е реклама...

Любопитно е, че Сандра Бълок (Sandra Bullock) получи статуетка за ужасното си изпълнение в комедията "Всичко за Стийв", часове преди да получи Оскар за брилянтното такова в The Blind Side. Заедно с екранния си партньор Брадли Купър тя бе удостоена и с малинка за "най-слаба екранна двойка".

За кофти мъжка роля бе отличен не един, а цели трима души - братята Кевин, Джо и Ник oт Jonas Brothers за филма концерт The 3D Concert Experience.


Ааа, това с Мегън се казвало "Трансформърс"...

Безспорният (анти) хит на церемонията обаче бе боксофис хитът "Трансформърс 2", обрал статуетките за най-лош филм, най-слаб сценарий и режисура. Майкъл Бей (Michael Bay) обаче има пълното право да се подсмихне иронично, след като лентата в крайна сметка спечели над 400 милиона долара в боксофиса.

Иначе "победителите" се определят с гласуване по пощата от  участници в САЩ и в 19 други държави.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.