Самият Тодор Колев и песните му в клуб "Строежа"

Pinterest LinkedIn +

Концертна вечер, посветена на Тодор Колев и песните му, ще се проведе на 24 ноември в столичния клуб "Строежа". Самият Тодор Колев е потвърдил присъствието си, като ще изпълни "Фалшив герой", "Нашият сигнал" и "Песен за любимия град".

Концертът на 24 ноември ще бъде разделен на две части. Първата е поверена на сформираната специално за случая формация от инструменталисти: Веселин Веселинов - Еко (бас), Ангел Дюлгеров (китара), Милен Кукошаров (пиано), Росен Ватев (барабани), Михаил Йосифов (тромпет) и Вили Стоянов (тромбон).

Техни вокалисти в различните песни ще бъдат Ясен Зердев, Рут Колева, Сърмата Хари, Миленита и Димо Стоянов от P.I.F. Тази серия ще бъде предшествана от две акустични парчета на Иван Гатев – вокалист и китарист от групите Saltriver и Лок Маруху.

Втората част на концерта е в ръцете на Джанго Зе. Сред песните, които ще прозвучат по време на вечерта са, "Жалба за младост", "Как ще ги стигнем?", "Автобиография", "Жигули", "Виолета", "Шуменски влак", "Камион ме блъсна", "Самотният човек", "Черно море" и много други.

Сподели.