Самара от The Ring изплаши до смърт клиенти в магазин за техника

Pinterest LinkedIn +

Без значение какво мислите за The Ring, сигурно е, че ако сте гледали хоръра, видът на Самара, изкачаща от телевизора ви, е нещо, което няма никога да забравите. Няколко супер запалени фена на лентата в очакване на продължението Rings през 2017 г. решиха да се позабавляват за сметка на клиенти на нюйоркски магазин за техника. Както и очаквате, ще има много писъци, някои ще избягат, а за други, оказва се, най-добрият начин да се бориш с телевизионен демон е като хвърлиш няколко празни кутии към него.

Без значение какво мислите за The Ring, сигурно е, че ако сте гледали хоръра, видът на Самара, изкачаща от телевизора ви, е нещо, което няма никога да забравите.

Няколко супер запалени фена на лентата в очакване на продължението Rings през 2017 г. решиха да се позабавляват за сметка на клиенти на нюйоркски магазин за техника.

Както и очаквате, ще има много писъци, някои ще избягат, а за други, оказва се, най-добрият начин да се бориш с телевизионен демон е като хвърлиш няколко празни кутии към него.


Сподели.