Салма Хайек пристигна в Кан с мариачи (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Филмовият фестивал в Кан е истински празник не само на киното, но и на всички изкуства, а Салма Хайек за пореден път доказа това. Тя доведе със себе си голяма група мариачи и показва на всички във фестивалното градче как обичат да купонясват мексиканците. Към латино красавицата се присъединиха и други големи имена като Гийермо Дел Торо, Алфонсо Куарон, Емануел Любецки, Диего Луна, Гаел Гарсия Бернал и Алехандро Иняриту. "Не знам дали Кан харесва мексиканските филми, но знам, че всички харесват начина, по който се забавляваме", каза Куарон на мастър клас по време на фестивала.

Филмовият фестивал в Кан е истински празник не само на киното, но и на всички изкуства, а Салма Хайек за пореден път доказа това. Тя доведе със себе си голяма група мариачи и показва на всички във фестивалното градче как обичат да купонясват мексиканците.

Към латино красавицата се присъединиха и други големи имена като Гийермо Дел Торо, Алфонсо Куарон, Емануел Любецки, Диего Луна, Гаел Гарсия Бернал и Алехандро Иняриту. 

"Не знам дали Кан харесва мексиканските филми, но знам, че всички харесват начина, по който се забавляваме", каза Куарон на мастър клас по време на фестивала.


Сподели.