Safo представиха нов клип, нов сайт и новите си продуценти

Pinterest LinkedIn +

На 23 май група Safo представи на официална промоция в столичния пиано-бар "Синатра" клипа към песента си "Чуждо небе". Сценарият, режисурата и постпродукцията са дело на Гепи и Стейн Студио, а самото видео вече може да бъде гледано и в Интернет.

Стейн Студио са и новите музикални продуценти на Сафо, които от началото на година са с нов вокалист - дошлия на мястото на Владимир Михайлов Игор Шабов.
 
В момента Safo са заети с композиране на материал за втория си студиен албум (наследник на дебюта "Колело от сънища" от 2004 г.), който ще бъде реализиран в Стейн студио, както и с репетиции за следващите си изяви на живо, включващи клубни и концертни изяви. Самият Господин Господинов - Гепи, изрази гласно радостта си от съвместната работа с групата и симпатиите си към нейната музика.
 
Господин Господинов - Гепи с барабаниста на Сафо Сн. Avtora.com
 
Едновременно с новия си видеоклип, на промоцията, посетена от дългогодишните съмишленици на групата и музиканти като Васил Найденов, Стефан Вълдобрев, Калин Вельов, Момчил Колев, Ана-Мария Тонкова и др., групата представи и новия си уебсайт - www.safo.bitex.com.
 
Вместо там обаче Сафо са предпочели да предоставят за свободно гледане новото си видео чрез профила си в MySpace.com, където се публикувани и датите на предстоящите участия на групата.
Сподели.