Sado-Mazo style Хелоуин парти в София с DJ De’Ath

Pinterest LinkedIn +

На 31 октомври, Хелоуин, в столичния клуб "3 Уши" ще се проведе fashion&entertainment пърформанс под името The Return Of Living Dead MMV. Музикалната част на шоуто ще бъде в ръцете на впечатляващ DJ лайн-ъп, начело с британския топ гот диджей De’Ath.

The Return Of Living Dead MMV следва концепцията да обедини екстравагантно-провокативни форми на арт, включващи мода и ентъртеймънт, провокирани и вдъхновени от Sado-Mazo стайлинга, преплитащ се с традиционните костюми за Halloween.

Освен De’Ath (на снимката) сетлисти за събитието са подготвили Will, MOS Криндо [Sturm und Drang] и Dr. Terror [Enemy of the World]. "3 Уши" като моден подиум пък ще третира дизайнерско студио Вампила, което ще представят мини готик ревю на свои нови модели.

Организаторите - продуцентско-мениджерска агенция “sinBsin”, съвместно със студио “Vampilla” и индъстриъл/готик движението Sturm und Drang - обещават още интересен декор за вечерта на Вси Светии, както и специален пунш за гостите на заведението. За забавление на публиката всеки ще може да участва в импровизирано ревю със собствените си костюми.

Началният час на партито е два часа преди полунощ, а входът ще е с цена 6 лева. Дрескод: Само за маскирани.

***

De'Ath започва да се интересува от готик още през 1985 г., но се изявява като DJ едва на 4 юли 1999 година. През декември 1999 г. той прави първата си клубна вечер "Black Out". От този момент той изгражда стила си, като комбинира Gothic, Deathrock, Batcave, Neofolk, Mittelalter, Darkwave, Punk и Electro и го нарича De'Athmix.

От 2001 година De'Ath помага за създаването и разработването на клуба "BlackVeil" в Лийдс, Англия - мястото, където е създадена групата Sisters of Mercy и готик музиката.

Той е организирал също и концерти на групи като The Cruеxshadows, The Realm, The Last Days of Jesus, Ikon, Diva Destruction, ASP, The Last Dance, Escape With Romeo и много други; негово дело е и фестивалът Beyond The Veil, където могат да се чуят групи от цял свят. De'Ath е един от пионерите в Deathrock и Mittelalter музиката във Великобритания.
 
Актуален сетлист на De'Ath - тук.

Сподели.