Съдът обвини Young Buck в нападение със смъртоносно оръжие

Pinterest LinkedIn +

На 20 декември, съдът в Лос Алжелис разгледа делото на Young Buck и обвини рапърът в нападение със смъртоносно оръжие. Бък намушка с нож мъж, нападнал Dr. Dre по време на церемония по раздаването на наградите Vibe, през ноември, съобщи mtv.com.

Членът на рап формацията G-Unit, чието истинско име е David Darnell Brown, може да получи наказание от 8 години лишаване от свобода, ако бъде осъден, казва заместник прокурора на лосанжелиския съд. Йънг Бък в момента е на свобода, след заплащане на гаранция от 500 000 долара. Съдебният процес ще се състои на 14 януари, 2004 г.

Виновникът за мелето по време на церемонията на Vibe наградите, Jimmy James Johnson, също е подсъдим. Обвинението и датата за процеса му не са известни до момента.

Джонсън е ударил в лицето Д-р Дре, след като продуцентът отказал да му даде автограф. Ударът разгорещил страстите и дал налото на безредицата, която била потушена след няколко минути от полицията. Наградите Vibe са били раздадени, и по-късно излъчени по телевизията, но материалът от инцидента е бил изрязан.Сподели.