Събраха парите за операцията на Гого от Тоника

Pinterest LinkedIn +

Средствата за лечението на Георги Найденов, по-познат като Гого от Тоника вече са събрани. С новината се похвали самият изпълнител, който въпреки тежкото си положение, продължава да проявява типичния за него оптимизъм.

"Другата седмица летя за Брюксел, където специалистите трябва да потвърдят диганозата ми. Сумата за присаждането на стволовите клетки вече е събрана, но това е само част от лечението.
 
Наясно съм, че в световен мащаб все още не е открит лек за тази болест, но нямам намерение да се предавам и ще се боря до последно", коментира Гого пред bTV.
 
Както е известно, в подкрепа на популярния български изпълнител се вдигнаха редица негови колеги от музикалната сцена, като най-мащабното събитие се очаква на 26 април в НДК.
 
Концертът, организиран от Стефан Димитров и Михаил Белчев е под надслов "Приятелство безкрай" и ще набира допълнителни средства за лечението на звездата от Фамилия Тоника.
 
За незапознатите, ще припомним, че той страда от изключително рядко заболяване, застрашаващо живота му, което го накара да се обърне със зов за помощ към всички българи.  
Сподели.