С GoPro ти си героят в центъра на събитията, където и да се намираш!

Pinterest LinkedIn +

Приключението на живота ти може и да не ти се случи никога, но можеш да го преживееш в перспектива от първо лице чрез някого другиго, ако този някой се е екипирал с GoPro и е заснел преживяването си. А хората, които го правят, стават все повече, все по-дръзки и стигат все по-далеч, по-високо, по-дълбоко...

В това видео са компилирани моменти от GoPro приключенията на безумно смели ентусиасти и на такива, изпълнени с неизчерпаема енергия и позитивен дух, които знаят по-добре от всеки друг какво е усещането от това да си жив, намирайки се на крачка от смъртта, или просто на някое фантастично място, което цял живот си мечтал да посетиш.

В кратера на активен вулкан, катерейки се по рушащ се айсберг, на спасителна мисия за китове в беда, на облените от неонови светлини улици в Япония, в резерват за диви мустанзи, в шасито на "бърза и яростна" спортна кола, на най-голямото денс парти в света - сега можеш да си навсякъде и по всяко време, ако не физически, то емоционално, именно благодарение на камерите, които можеш да монтираш на главата си и които снимат видео със съвършената за човешките възприятия 4K резолюция.

Саундтрак: Run Boy Run на Woodkid


Сподели.