Рут Колева тръгва на мащабно европейско турне

Pinterest LinkedIn +

Рут Колева обяви датите за своето европейско турне, което ще мине през 13 големи града. Заедно със своята група певицата ще изнесе концерти в известни клубове в Австрия, Белгия, Великобритания Франция, Унгария, Чехия, Германия, Полша и Холандия, а началото е на 22 април, когато Рут ще пее в популярния лондонски клуб "Hoxton Underbelly".

Цялата програма за турнето може да бъде намерена в обновения сайт, както и на фен страницата на певицата във Фейсбук. Поводът за турнето е представянето на новия албум на Рут Колева "Confidence. Truth", който развълнува международните музикални медии още с появата си през ноември 2017 г.

Плановете на Рут за предстоящия сезон включват и участия в няколко джаз фестивала като "Dnes" в Зволен, Словакия, "Nisville" в Сърбия и престижния лондонски "Innervsions" на 11 юли, който тази година ще даде сцена на изпълнители като Анджи Стоунд и Джордж Клинтън.

Преди дни певицата представи и специална лайв версия на песента "Didn't I", заснета при представянето на албума в зала "България" заедно със Софийска филхармония. Песента разказва за носталгията и завръщането у дома след дълго отсъствие. В момента Рут работи по нов съвместен проект с Белослава, който ще бъде представен на феновете на 30 май в "Маймунарника".

Сподели.