Руската телевизия NTV засне филм за Азис

Pinterest LinkedIn +

Преди броени дни руският национален канал NTV засне филм за Краля на попфолка Азис. За да реализира продукцията, у нас дойде лично един от най-популярните репортери на медията Олег Ясаков, продружаван от екип от 7 души.

Материалът бе заснет в популярно българско заведение, като журналистът не пропуснал да се възползва от присъствието на клиентите, превръщайки ги в участници в лентата с мнението им за родната фолк звезда.

Самото интервю продължило около 3 часа, през които изпълнителят разказал интересни моменти, свързани с неговия професионалния и личен живот.Акцентът на разговора бил насочен и към нарастващата популярност на Азис зад граница и особено в Русия.

Както е известно, интересът към него там се роди, след като той стана участник в шоуто Comedy club по ТВ канала ТНТ, в което водещият се изказа не съвсем ласкаво за ексцентричната му визия.

Последва отговор от страна на Азис, включил в новото си видео "Хоп" руска баня. Какво точно мислят за Краля на попфолка братушките в момента, можем да видим на 18 март, когато ще бъде излъчен и филмът на NTV.


Сподели.