Руши Видинлиев с трети албум - Онзи

Pinterest LinkedIn +

"Онзи" е озаглавен третият албум на Руши Видинлиев, който ще излезе на музикалния пазар през април. Засега песните в него ще са 10 или 11. Повечето от тях са във фънки-рок стил, но има и една акустична балада. Всички текстове са на Руши, а по парчетата са работили Любо от група Те, Графа, Димо от P.I.F., Мага, Миро Гечев и самият Руши.

Първият сингъл от диска вече се върти в ефира на БГ Радио. Той се казва също "Онзи", а клипът към него е с концепция, наподобяваща концертно изпълнение. Режисьор на лентата е Георги Марков. Всички инструменти са записвани от музиканти, а не са използвани компютърни семпли. В едно от парчетата (не като пеене, обаче) звучи и гласа на Таня Илиева.

"Някои от песните са направени с чувство за хумор и ирония, както към всичко наоколо така и към самия мен. Останалите песни пък са за любовта и щастието, ха-ха," - коментира самият Руши.

Наскоро Руши Видинлиев стана рекламно лице на Ferre за България. Миналата седмица той дефилира с дрехи на световноизвестния дизайнер на ревю в хотел "Хилтън".

Сподели.