Руши се завръща с първи концерт от осем години насам!

Pinterest LinkedIn +

Нашумелият преди няколко години поп изпълнител Руши Видинлиев, който напоследък изчезна от музикалния радар на родната сцена, официално влиза обратно в репетиционната зала и в най-скоро време (още през ноември) планира едно подобаващо и дългоочаквано завръщане в клуб Терминал 1 в София.

За непросветените или позабравилите припомняме: Руши е разностранен талант, който дебютира на българската музикална сцена през далечната 2001 г. с хита "Всичко се връща". 15 години по-късно, през които създаде и песни като "Ти беше", "Хотел **", "Бе Ге Ти Ви", както и 4 успешни албума, той има зад гърба си многобройни фенове, които постоянно дебнат за размърдване около тайнствената му особа. 

 


След жанровия завой Post Sleep Руши се посвети на по-сериозни експерименти, свързани със седмото изкуство – работи повече като актьор и режисьор. Междувременно завърши магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк, снима реклами и видеоклипове за други артисти. През 2012 г. влезе в обувките на култовия образ на идеологически обременения Батко Стаменов в игралния филм "Цвета на хамелеона" – роля, за която Руши получи наградата "Най-добър актьор от Българската филмова академия".

Билети за предстоящото му музикално шоу вече са в продажба в мрежата на Eventim на цени от 15 и 20 лв., а събитието във Facebook вече се превърна в една от най-популярните новини в социалните мрежи.

Освен на предстоящия концерт на 10 ноември феновете му ще могат да го гледат отново и на големия екран в новия проект на режисьора Петър Попзлатев "Разруха", както и в "Снимка с Юки" на режисьора Лъчезар Аврамов. 

Дотогава – пускаме старите албуми on repeat и чакаме ноември с нетърпение! 

Сподели.