Румен Радев и Илияна Йотова станаха хит във Vbox7 като Ал и Пеги Бънди

Pinterest LinkedIn +

Независимо дали харесвате новата двойка президент и вицепрезидент Румен Радев и Илияна Йотова, не може да отречете, че имат известна прилика с двама от любимите ни телевизионни персонажи. Ал и Пеги Бънди сякаш наистина оживяваха пред погледа ни на изборите за 5-ия президент на България и някой във Vbox7 е решил да се възползва от това забавно съвпадение. С над 10 000 гледания за по-малко от 24 часа видеото поставя двамата политици в образа на двойката от "Женени с деца"... И няма да отречем, че си заслужава гледането.

Независимо дали харесвате новата двойка президент и вицепрезидент Румен Радев и Илияна Йотова, не може да отречете, че имат известна прилика с двама от любимите ни телевизионни персонажи. 

Ал и Пеги Бънди сякаш наистина оживяваха пред погледа ни на изборите за 5-ия президент на България и някой във Vbox7 е решил да се възползва от това забавно съвпадение. 

С над 10 000 гледания за по-малко от 24 часа видеото поставя двамата политици в образа на двойката от "Женени с деца"... И няма да отречем, че си заслужава гледането.


Сподели.