Румънка продаде девствеността си за рекордна сума след 6-месечен търг

Pinterest LinkedIn +

Румънката Александра Кефрен продаде девствеността си след цели 6 месеца наддавания за една от най-важните нощи в живота ѝ.

Цената, на която Кефрен е продала непорочността си, възлиза на впечатляващите 2,3 милиона евро, а купувачът е китайски бизнесмен. Двамата са разговаряли по телефона и първите впечатления на дамата са, че бъдещият ѝ партньор се е държал много приятелски. А как Александра е решила да осребри химена си?

"Бях на 15 и видях един филм по телевизията. Беше за момиче, което се продаваше за $1 милион на вечер... The Indecent Proposal (Неподходящо предложение). И си помислих: "Може би мога да направя същото с моята девственост". 

Публикация, споделена от HIT RADIO 104.7 (@hitradio104.7) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Тя се свързала с голяма компания за компаньонки, която се съгласила да посредничи при сделката и ще получи процент от милионите. Девойката изрично подчертава, че според нея продажбата на девствената ѝ ципа не я прави проститутка. Тя смята, че е много по-добре е да получи солидна сума за нея, вместо да подари девствеността си "на някой приятел, който вероятно ще ме зареже след това"

Дали наистина това е по-добре и колко ли други ще се вдъхновят от нейната история?


Публикация, споделена от Melodychuksblog (@melodychuksblog) на

Сподели.