Румънеца и Енчев: Turbo B е много земен човек! Гледай "Пак на море" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След като през 2011 г. Румънеца и Енчев изпяха един от най-запомнящите се летни хитове - "Слънцето и ти", сега рапърите от популярното хип-хоп дуо са готови с видеоклипа към новата им песен "Пак на море", в която за втори път си партнират с Turbo B от SNAP.

"Много малко хора знаят за първата ни песен с Turbo B, защото в България тя не се завъртя, но за сметка на това стана четвърта в Турция и осма в Украйна'', казаха за Avtora.com Румънеца и Енчев. За самия Turbo B рапърите споделиха, че е "много земен човек" и че между тях се е зародило силно приятелство, което впоследствие е прераснало и в музикални колаборации.

Видеоклипът към "Пак на море" е заснет в Албена ''с най-готините момичета на България", като за реализацията му са работили цели 3 режисьорски екипа. Румънеца и Енчев не крият надеждата си песента да се превърне световен хит.


"Думите на самия Turbo B бяха: Това парче трябва да се върти в цял свят'', казаха още рапърите за Avtora.com.

За плановете си през лятото Румънеца и Енчев споделиха, че ще играят футбол във фондацията на Димитър Бербатов, както и че подготвят ново супер атрактивно шоу със специални LED-фракове и красиви танцьорки.

Още видео на Румънеца и Енчев>>


Сподели.